UA-47658925-2
top of page

Våre  Tjenester

Avløps-Vakten AS tilbyr tjenester og problemløsing innen V/A Vann og Avløp. Vi tilbyr Døgnvakt tjenester hver dag hele året, slik at vi kan hjelpe når du trenger det som mest! Avløps-Vakten AS kan hjelpe med det meste av problem stillinger, så kontakt oss vi har rask respons tid og rimelige priser.

Rioned Ranger Spylebil
Avløps-Vakten Transit

Problemer med tette rør, vask eller sluker, vi løser problemet raskt og sikkert.

Vi utfører også kartlegging av rør strekk og kan fastsette dybde og eksakt skadested for skjulte rør. Dette kan lette videre arbeid ved utbedring.

Rørinspeksjons kamera fra MaxProbe
IMG_1412.JPG

Vi utfører Rørinspeksjon for å finne tilstand på ditt rørstrekk. En rørinspeksjon er også utgangspunkt for Rørfornying hvis det skal være nødvendig.

Avløps-Vakten AS utfører nå rørfornying dette er en kostnads effektiv måte å utbedre rørstrekk på.

Den korte installasjonstiden gjør at kostnader og forstyrrelser minimeres. Vi kan gjennomføre en rørfornying for en privat husstand på noen timer og leverer et dokumentert produkt med antatt levetid på over 100 år. Avløps-Vakten AS ordner selfølgelig rørleggermelding og andre nødvendige godkjenninger mot myndigheter, noe som er er spesielt viktig i tilfeller hvor kunden har fått pålegg om utbedring fra Kommunen.

 

Kontakt oss idag for gratis befaring!

bottom of page