UA-47658925-2
top of page

DETTE ER

AVLØPS-

VAKTEN AS

Avløps-Vakten AS ble etablert tidlig 2018 av Per G Thomsen. Per har 9 års erfaring fra bransjen, herunder 3 år som Operatør hos Vitek AS. Per Gunnar er også gründer bak Avløps Spesialisten AS hvor han jobbet fram til etablering av Avløps Vakten AS. I løpet av disse årene har han jobbet med å løse problemer innen Vann & Avløp og er vant til å takle de utfordringer som kan oppstå. Han så raskt mulighetene for å kunne tilby mer kostnadseffektive tjenester og yte bedre service som en mindre og mer effektiv aktør i bransjen.

Avløps-Vakten AS har også Operatører med lang erfaring fra bransjen, topp biler og utstyr. Så vi har tro på at vi skal være en solid og seriøs aktør i bransjen som står klar for å hjelpe våre kunder med de problemer som skulle dukke opp.

Avløps-Vakten AS har spyle & sugebil, topp moderne Rørinspeksjons og Trasé-søk utstyr så vi løser de utfordringer du som kunde har problemer med.

Slik kommer vi til deg!

STEG 1

DU RINGER 92 330 430

STEG 2

VI FORMIDLER OPPDRAG TIL OPERATØR

STEG 3

OPERATØR ER PÅ PLASS INNEN 60 MIN

(HVIS ANNET IKKE ER OPGITT)

STEG 4

VI HAR LØST 

DITT 

PROBLEM

I arbeid.jpg

Erfarne Operatører din sikkerhet for et vel utført oppdrag!

Våre operatører har lang erfaring fra problemløsing innen Vann og Avløps problemer. Vi er også sertifisert innen Rørinspeksjon for forsikrings godkjente rapporter.

bottom of page